Sunday, February 3, 2013

3 PAS Berpantang 90 Hari Muahahahaha!


Kelakar gile aku baca statement Husam di Harakah! Kah! Kah! Kah! Kah!

Yaallah ya tuhan ku... ampunkan aku.... ini pertama kali aku baca statement ahli politik yang paling bangang sekali!

"Kalau orang perempuan berpantang selepas bersalin, kita berpantang sebelum bersalin."-Husam dah kena jolok agaknya...

Aku mintak tolong sangat pimpinan PAS, korang jangan buat kenyataan paling bangang macam ni lagi... Senang sangat kita orang nak tembak! Tak mencabar langsung...

Husam oh Husam... Kalau macam ni lah strategi PAS dalam menghadapi perang PRU-13... memang nak kalahlah jawabnya...

Kesian la kat akar umbi PAS yang ada dibawah terpaksa berjawab di kedai kopi. Kesianlah kat blogger-blogger PAS yang terpaksa terjebak dengan fitnah sebab nak kona sana sinun...

Kesian la kat muslimah yang hangpa paksa untuk merayu undi dari rumah ke rumah. Nak merayu pun tak sempat, belum bukak mulut nak merayu tapi terpaksa pulak menjawab kenyataan bangang hangpa. Kah Kah Kah!


Dalam tempoh PAS berpantang 90 hari ni... anggap sajalah PAS sudah mati... tak payahla hangpa semua nak berkempen bermati-matian pulak...

Kepada Husam... Sewaktu pantang tu, bolehlah tuam sekitar perut untuk elakkan angin pasang. Jangan lupa mandi wiladah selepas bersalin. Tatacara mandi wiladah sama seperti mandi wajib juga. Niat mandi wiladah. Kalau tak tahu, tanyalah ustazah ataupun google search yer.. Teknologi di hujung jari ni rugi kalau x dimanfaatkan :)

Politik Harian/Bro Jinggo

3 comments:

Anonymous said...

90 hari kena tibai pungkoq jawab ya hahahahahaha

nonbal said...

Maksud husam, dgn kata lain dalam 90 hari ini, jentera pas dinasihatkan untuk banyakan aktiviti bermuka-muka dgn pengundi. Lepas pru, bolehlah tunjukkan perangai sebenar. Sikap bermuka2 ini, kalau dalam agama dikatakan munafik. Jadi maksud husam, kita bermunafiklah selama 90 hari, lepas tu kita jadi islam semula.

Anonymous said...

Pantang 90 hari lepas lahir babi bernama Fuckatan Rakyat...

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates