Wednesday, February 6, 2013

6 PRU 13 : Amboi.... Azwan Ali Akan Bertanding Atas Tiket PKR


Amboi.... Amboi... Amboi... Tinggi benar angan-angan mamat mulut puaka sorang ni kann.. Ada hati pulak nak lawan Najib di Pekan sebagai calon Bebas pada PRU13 nanti.. Kah Kah Kah!

Mak cadangkan daripada Azwan Nok bertanding sebagai calon bebas, lebih baik Azwan Nok bertanding diatas tiket PKR... Sekurang-kurangnya Azmin Ali boleh usualkan kepada Anwar bagi membantu kempen Azwan Nok nanti.. Maklum la Anwarkan terkenal dengan 'minatnya' terhadap lelaki lembut nii...

Uisshhh 'mak' la pulak... retis betul aku hari ni hahahaha! Tak payah la bermak-mak bila sembang pasal puak lembut ni.... Kalau perangai ok tak pe la...

Memang cantik sekiranya Azwan Nok bertanding diatas tiket PKR bertambah banyak puak LGBT dalam Pakatan Haram... Hancusss....!

P/S: Memandangkan sekarang ni ramai artis masuk PAS, tak teringin ke Nik Aziz bawa masuk Azwan Nok jadi penceramah PAS?

6 comments:

Anonymous said...

Sekurang2nya Ada juga wakil lgbt... Seks songsang

Anonymous said...

salah ke klu amalkan seks bebas di negara ni? ap yg korang nak jeleskan sgt haaa.. kita org pun ada hak sendiri!

Anonymous said...

gilo puak LGBT! klu gejala ni merebak, maka pupus lah manusia di muka bumi ni...

Anonymous said...

Stesen TV patut henti ambil artis mulut celupar seperti AzwanHjAli


Apa nilai yang stesen TV hendak bawa dengan `melanggan' orang seperti Azwan ni?
Apa yang hendak diajar kepada anak-anak kita?


Punca @azwanhjali Meroyan Waktu Maghrib Di Twitter #1Malaysia #TolakPR
http://riziqin.blogspot.com/2013/02/punca-azwanhjali-meroyan-waktu-maghrib.html

Hahaha apa nak jadi lah wahai Azwan Ali, memalukan sungguh sikap kamu ni.

Jika saya menjadi seperti kamu, saya akan tutup account twitter ataupun saya akan tukar display picture tersebut yang jelas terdapat Kaabah iaitu kota suci umat Islam sebelum mengeluarkan kata² buruk yang tak bersesuaian.


Imej yang ditunjukkan pada ayat² twitter Azwan Ali, tidak langsung seperti yang diunjurkan Islam.

Baru 'diusik' sikit dalam twitter, kamu dah meroyan seperti cacing kepanasan. Ohh mungkin saya terlupa bahawa waktu tersebut adalah waktu Solat Maghrib, mungkin banyak hantu berkeliaran dalam twitter sehingga menyebabkan pemilik akaunnya alpa dan kusyuk melayan Twitter dengan menghamburkan kata² tidak enak.

Anonymous said...

Masalahnya, ini akan menimbulkan permasalahan moral dalam negara. Sedar la sikit kita ada adab n adat, ada ilmu n agama. Jgn jdkn kebebasan sbagai kuasa mutlak.

Anonymous said...

Dah lupe ke ape jadi kat kaum Nabi Luth? Ingat Al Quran tu hikayat dongeng ke? Ckp ikut sedap mulut je!!

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates