POLITIK HARIAN: Video: Pendemo Bersih Di UK Hanya 30 Orang Sahaja... Puak Pembangkang Spin 300 Orang?

Monday, July 18, 2011

Video: Pendemo Bersih Di UK Hanya 30 Orang Sahaja... Puak Pembangkang Spin 300 Orang?


Ramai sungguh yang berdemo di London rupanya... bila dikira adalah 30 orang... Syabas anda berjaya memalukan negara anda sendiri! Akai tarak! Apa pun tak boleh!!

You Tube: http://youtu.be/zw8ylW4HvGc


You Tube: http://youtu.be/5gE_U2mvjV4

Mereka bertindak keterlaluan... Bodoh, Biadap dan Kurang ajar!
Kalau  tak puas hati lagi... Jangan balik Malaysia.. 

6 comments:

Anonymous said...

30 darab 5 pound baru brapa modal yg aljub kena bayar kat diorg tu. bayar org utk buat benda merapu, mmg tak berkat ler.

p/s: baik la suruh org buat benda baik. ajak org baca buku free pun boleh dapat RM10 tau!

KL BOYZ said...

harap dapat dilink blog hamba disini..Terima Kasih..

http://klboyzwangsa.blogspot.com/

siktot220011 said...

Engko duduk lah terus di UK tu dan jangan balik balik .... Kami di malaysia benci BERSHIT ...... Pegilah negara mana yang sanggup terima engko orang ......

Anonymous said...

Inilah kebenaran disebalik laungan bersih. Perjuangan untuk "menuntut hak, memberi suara dan usaha2 untuk menghalalkan kegiatan2 sumbang oleh umat2 yang songsang di negara ini". (tengok aje gulungan mamat2 yang buat kecoh di KLCC sabtu lalu). Kuning memang sinonim untuk golongan gay dan lesbian di eropah dan amerika. Nampak gayanya gelombang puak2 main belakang dan kaum sejenis ni dah melanda malaysia. Tidak hairanlah pejuangan ini diketuai oleh manusia yang paling keji kat m'sia ni. Kot2 keling betine tu pun dari species yg same. (hishhh nak taip name2 dia orang pun saya geli!!!) Fikir2kan lah wahai pembace semua....

Bro Jinggo said...

KL Boyz sy sudah linkan di blog list sy...

P/S: Anwar Al-Juburi pengkhianat melayu!

apa nama said...

Yang buat demo tu pun tersalah maklumat... mereka ingat anwar PM Malaysia.. tu yg p sambut..