Monday, January 9, 2012

13 Azwan Nok Hina Bapa Saiful...


Bawa mengucap lah Nok... 

Memang buruk dah lama aku perhatikan tingkah laku yang agak buruk Azwan Ali ni. Dari dulu sampai sekarang dah balik Mekah pun masih tidak berubah lagi.

Jelas dilihat Azwan Nok ni mahukan publisiti murah... al maklumlah dia ni sekarang bukannya laku pun.

Mana ada orang nak bagi job kat dia lagi selain dari blow job... betul ke Nok?

Kalau nak maki hamun Saiful sekali pun usahlah nak hina bapak dia sekali... Buruk betul la perangai dia ni... Jijis...

13 comments:

anti bapok said...

Sial betul perangai bapok tua ni kan.Dalam melodi siap pakai beg tangan pompuan.Konon2 kata kena santaulah,kena buat oranglah.Memang patut pun kalau mulut macam bangkai.Bapok2 memang semua mulut macam ni ke?

Anonymous said...

azwan dengan anuar ...
kan ke ..ahli klub yang sama..
apa nak peliknya ...

adussss ...

lambatnya berfikir ..

Anonymous said...

dia nih stakat kaki umrah je.. byk duit.. sma je mcm jantan muka hilang seri tuh.. blom 'layak' gi haji.. byk sgt gelumang dosa..

Anonymous said...

Melodi tak perlulah nak interview budak mulut puaka tu. Tak hingin kami nak tengok.

Anonymous said...

itu semua x penting, yg penting skrg umno fitnah DSAI..

Anonymous said...

AA tu ada dara lagi ke... hehehe..

Anonymous said...

Tiada siapa fitnah DSAI. Mahkamah tak bg tahu yang DSAI tak bersalah tetapi DSAI dibebaskan atas alasan tiada keterangan yang menyokong keterangan mangsa.

sheena said...

Thanks for this post its really interesting i bookmark your blog for future stuff like this..
Cadillac Eldorado AC Compressor

Anonymous said...

Mulut bau longkang,bangkai ,najis muhafafah,muttawasitah punye azwan ali amboi amboi amboi..gampang!!!!

Anonymous said...

Klau btul di namakan UMPAT,Klau tk btul di nama kn FITNAH.ke dua2 prbuatan tu mnmpah tiket ke neraka.Yg mnimbulkn crita tu MUNAFIK,yg mnyebar kn ny FASIK.Pilih lh mna satu.

Anonymous said...

kalu da mentaliti mcm sampah perangai mcm tuh jugak la . pegi umrah ke haji ke tp kalu x diberkati x gune jugak .

Anonymous said...

p bertaubat la..!!

Anonymous said...

fitnah ape kejadahnya. dah terang lagi bersuluh...nok tu mesti dah kena sontot ngan bewak tu...sebab tu meroyan gila babi...bapok tua tak laku.

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates