Friday, January 13, 2012

10 Cili Kasi Taruk... Blogger Celupar Terkeluar Dari Senarai Top Ten Alexa Ranking


Berikut adalah senarai TOP 10 Blogger Pro BN Mengikut Alexa Ranking 13/01/2012

1) www.papagomo.com - 170
(PapaGomo)

2) novandri.blogspot.com - 315
(Dr.MiM)

3) azmyawangkelanajaya.blogspot.com - 386
(AAKJ)

4) mediapermatangpauh.blogspot.com - 430
(MPP)

5) gerakan-anti-pkr.blogspot.com - 437
(GAP)

6) brojinggo.blogspot.com - 459
(BroJinggo)

7) yuseriyusoff.blogspot.com - 478
(Double-Y)

8) theflyingkick.blogspot.com - 486
(FlyingKick)

9) mymassa.blogspot.com - 493
(MyMassa Voice)

10) empayar-pemuda.blogspot.com - 494
(EP)

Mungkin pembaca sudah tidak berminat lagi dengan tulisan yang kurang hajar, celupar, maki hamun tak tentu pasal.. tu sebab ada kawan kita yang dulu pernah berada di tangga teratas no1 terkeluar dari rangking top ten... atau mungkin juga dia sekarang sedang sibuk jual kacang putih kot hehehe....

Apa-apa pun kita layan saja video iklan free ni.... Video URL: http://youtu.be/E5ZUTeHV2_Y

10 comments:

Anonymous said...

syabas banyak muka baru nampak... ini bermakna blogger BN semakin kuat!

Salem said...

aku pun dah tak minat baca blog house PK.. semakin hari semakin mengarut je.. eloklah kalu dia jual kacang putih tu.. boleh gak cari duit bayar saman 10juta tu..

Anonymous said...

hahahaha padan muka parpukari, blogging harap copy paste story org lain je.. mmg patut pun terkeluar dr senarai top ten!

Anonymous said...

dia tu duri dalam daging bro! taak layak di gelar blogger pro BN.budak haramjadah tu byk sebat duit blogger lain.

House PK said...

Hoi BJ balaci KJ,

Walaupun blog aku tak top 10, banyak orang masih nak bayar aku ko tau apa.

Salem said...

Sape makan cili dia yg terasa pedasnya..

House PK said...

Hoi Bro Jinggo sial anak harami KJ!

Ko tak cakap aku kenapa ko letak video aku? Ko jilat KJ berapa sebulan? Mari ikut aku. Aku boleh bagi ko lebih wahai anak harami!

anti bohmau said...

sabar tuan2,

dunia blogger ni kecik sj. pusing kiri, pusing kanan, jumpak orang tu jugak...

ambo menyeru

jgn sampai tujuan perjuangan tak kesampaian!

jauhkan permusuhan, ketepikan perbezaan. kuatkan tekad utk kejayaan BN...

kita tiada masa utk berpecah!

Anonymous said...

hehehe Umno-prono gaduh2 best... hahaha

Anonymous said...

hahaha penjilat tun fuckzal mmg mcm ni suka cari gaduh...yg bestnya semua link klik patah kat dia blk.baguslah beli Alexa.naikkan lg ranking bro.syabas..

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates