Tuesday, January 10, 2012

7 Video Penuh Penyokong Anwar #901 Bertindak Ganas




Penyokong Anwar membuat provokasi kepada satu kumpulan anti-Anwar dalam lingkungan 50 orang yang berhimpun di hadapan Masjid Wilayah Persekutuan.

Penyokong anti-Anwar tidak disenangi oleh penyokong2 Anwar Ibrahim yang hadir ke Mahkamah Tinggi jalan Duta bagi mendengar keputusan penghakiman kes liwat Ketua Pembangkang tersebut.

Lantas Penyokong Anwar bertindak ganas dengan membelasah penyokong anti-Anwar... Kenapa perkara sepereti ini perlu berlaku? di mana KEADILAN yang sering mereka laungkan?? 


7 comments:

Anonymous said...

bangsat la puak anwar ni

Anonymous said...

Memang sial babi gengster belaan Anwar Ibrahim ni...

sial sial sial entah bila nak mampus..

Anonymous said...

napa la kenderaan kat situ xlanggar je balaci nuar nih.

Che Armad said...

Eksklusif: Gambar dan Video sekitar Bebas Anwar 901 di Kuala Lumpur... FULL VERSION...




Rujuk Entri ini:
http://che-armad.blogspot.com/2012/01/eksklusif-gambar-dan-video-sekitar.html

Anonymous said...

lu ramai lu berani la..try tgk lu sorg, kecut telur mcm si babi nuar tu gak

Anonymous said...

anwar punya pasal...,tgk...!!! orang melayu bertikam lidah sesama sendiri..., bukan apa..., mmg ramai yg keliru dan tidak tahu apa yg sebenarnya berlaku...,siapa benar siapa salah..., aku sendiri pun no comment..
just nak tahu..., anwar ada ke pergi mekah selepas zaman kejatuhan beliau...??? PM kalau x salah aku dah pergi baru2 nie....^_^

Anonymous said...

apasal org melayu je ni? sapa punya hal sampai org melayu bertekak antara sendiri ni? mmg baghal la bawak org melayu berdemo anatara satu sama lain. dah tu demo utk nak dengar hakim 10minit je...kepala otak la..

btw..ada satu india kata...saya takmau tengok u punya muka lagi...satu je...yg lain tu semua melayu...cina haram taada. klu ada pun kat dlm court..ada aircond. yg ada org muda melayu, perempuan, yg bertudung, yg seksi, yg menjerit, yang tua, yg tunjuk terer mcm ketua silat...tp semua melayu.

penat tok naning, maharaja lela, tok bahaman, mat kilau, tok gajah, tokjanggut, raja abdullah...dll.

batcha

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates