Saturday, August 13, 2011

Kenyataan Tergempar! GaySec Pohon MAAF Kepada Nor Arlene Tan Dan Pihak Umum - Pohon Disebarkan...


Kenyataan rasmi "maaf" daripada pihak GaySec kepada pihak umum dan Arlene Tan

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

kami mengaku informasi yg kami terima dari pelbagai sumber (anonymous) ini tidak disemak terlebih dahulu dimana akhirnya informasi tersebut telah membawa kepada rujukan yg salah terhadap mangsa (Arlen Tan) dan bukan target kami yg sebenarnya.

Dikesempatan ini kami ingin memohon maaf kepada Arlen Tan dan pihak2 penyokong beliau. Kami amat berasa kesal atas apa yang berlaku. Namun begitu kami amat berharap agar Arlene boleh mendapatkan kaunseling dari Jabatan Agama Islam mengenai kekeliruan agama yg dihadapinya.

Berkenaan dgn ops3 ini pula..kami tidak akan melepaskannya(release) secara umum. Dimana ianya tidak bersifat peribadi pada individu2 tertentu, tetapi lebih menjurus kepada pertubuhan sesebuah organisasi dan pergerakan tertentu. Apakah ada kena mengena dgn isu2 yg berbaur keagamaan pada masa kini? Jangan beri kami jawapan anda..simpan dan jgn berikan sebarang spekulasi sendiri. Biarkan pihak berkuasa menjalankan tugas mereka.

Dengan penuh rasa rendah diri sekali lagi kami memohon maaf pada Arlene Tan atas bala yg diterima olehnya berpunca dari kecuaian kami.

Terima kasih kepada Fanpage Pendedahan Ekslusif Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara yg mana kami boleh sifatkan mereka mengenali siapa sitt yg sebenarnya?

kerja kami boleh menjadi semakin mudah namun bagi mengelakan berlakunya lagi sebarang kesilapan, kami memerlukan masa yg panjang.

Kami akan cuba menebus kesalahan dan kecuaian kami dengan melakukan beberapa #Operasi demi untuk menentang laman sesawang yang menghina agama islam sepanjang bulan puasa ini. Insyallah.

Satu perkara yang kami perlu ingatkan kepada pihak umum adalah, kami lakukan ini semua bukan kerana kami mahukan `populariti` ataupun untuk mendapatkan `duit`. Jika kami lakukan untuk mendapatkan populariti, dah lama kami menyebarkan perkara ini kepada pihak yang mampu membuatkan kami jadi lebih `popular` atau `dikenali`, dan jika kami mahukan duit, mungkin sudah lama kami jual segala informasi, pangkalan data(database) yang kami miliki selama ini kepada pihak yang tidak bertanggungjawap untuk mendapatkan duit dan kekayaan, jika anda berfikir kami sedemikian, bermakna anda salah, kami tidak mengejar populariti dan duit, kami hidup dan wujud di dunia siber ini hanyalah untuk semata-mata menegakkan tahap keselamatan sesuatu laman sesawang atau sistem di malaysia ini. Jika anda tidak boleh terima dengan apa yang kami lakukan, anda boleh menyuarakan kata-kata anda pada kami. Insyallah kami akan cuba fikirkan.

Sekali lagi, maaf daripada kami kepada peminat gaysec, pihak umum dan terutama sekali Arlene Tan, kami manusia biasa, semua orang mesti akan melakukan kesilapan :).

-------------------

Saya dengan ini mengecam tindakan GaySec kerana membuat kesilapan yang terlampau dimana GaySac telah menyebarkan maklumat palsu dan tuduhan Sitt Al Wuzara @ Erlene tidak TEPAT! 


Tindakan GaySac tersebut telah menyebabkan memberi impak yang sangat negetif sehingga maruah Erlene tercalar beliau dimaki, dicaci, diancam dan diugut BUNUH! kerana berpunca dari kecuaian GaySec! 


Berita terdahulu:
Laporan Polis Nor Erlene Tan Nafi Dia Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara

Identiti Penuh, Gambar Hajjah Sitt Al-Wuzara Hina Islam Di Dedahkan

3 comments:

Anonymous said...

mengikut posting2 arlene ni seolah olah dia ni sudah murtad,,grup yg dia follow tu pun grup org murtad,,,kalau pun dia bukan hajjah sitt tapi berkemungkinan dia ni golongan atheist@tiada agama,,tak payah dikasihani si lahaknat ni,,,pegi mampos lagi elokk

Anonymous said...

anon 9:39 AM ini bukn ajaran islam... islam x ajar umatnya kurang hajar spt awak... mengucaplah banyak2... jika sekali pu erlene sdh murtad kita harus bimbing dia kembali kejalan yg benar! bukan terus merosakkan dia...

Anonymous said...

Hajjah Sitt Alwazura ni kerja berkumpulan. Sorang kena, yang lain cover up. Arlene is only part of Sitt Wazura.

Gaysec, great work & keep searching the rest.