Monday, August 8, 2011

31 Identiti Penuh, Gambar Hajjah Sitt Al-Wuzara Hina Islam Di Dedahkan

News Update: August 13, 2011: Kenyataan Tergempar! GaySec Pohon MAAF Kepada Nor Arlene Tan Dan Pihak Umum

News Update: August 10, 2011: Laporan Polis Nor Erlene Tan Nafi Dia Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara


Terdahulu alam cyber digemparkan dengan kewujudan satu blog, facebook dan twitter yang terang-terang menyerang peribadi dan merendah-rendahkan ciptaan ALLAH… Blog tersebut dikenali dengan nama Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara yang diwujudkan oleh individu yang boleh dikatakan sangat desperate dalam kehidupannya mengutuk Nabi kita Muhammad S.A.W.


Bagi sesiapa yang belum tahu Hajjah Sitt Al-Wuzara ini pemilik blog https://makcikhajjahsittalwuzara.wordpress.com/ yang menghina Islam, dan ramai ingin tahu siapa sebenarnya beliau.

Hari ini kita kasi bongkar siapa dia manusia yang kurang hajar tersebut....



Akhirnyah pihak Hackers GaySec dengan operasi yang diberi nama #OPSRamadan telah membongkar siapa sebenarnyan disebalik Hajjah Sitt Al-Wuzara ini

Dikatakan orang ini aktif di :
Malaysian Apostate FB Group
Malaysian Athiest, Freethinker, Agnostic
Friendlyatheist.com

Menurut sumber, apabila Nor Arlene (Makcik Sitt Al-Wuzara) beroperasi di online beliau akan guna proxy agar tidak mendedahkan ip address yang sebenar, dan terdapat satu gambar Nor Arlene bersama-sama dengan Marina Mahathir.


Namun sebelum Gaysec mendedahkan bukti ini dikatakan Makcik Sitt Al-Wuzara sudah mula kalut, ini yang dikatakan di fb Gaysec

[UPDATE] #OPS RAMADAN: Makcik Hajjah Al Wuzara sudah kalut.. kelihatannya dia sudah mula memadamkan semua jejaknya (traces)..tapi tindakan bodoh sebegitu hanya memerangkap dia sahaja.kerana kami awal2 lagi sudah menyimpan screenshot dan semua bukti2 amoi atheist ni.

link : laman web gaysec
link : facebook fanpage gaysec

Saya berharap, janganlah dikeji, di maki dan dicemuh Arlene Tan tersebut... Kita perlu tunggu sehingga pihak Polis mengesahkan akan kesahihan dakwaan yang dibuat oleh Gaysec ...

Dengar khabar hari ini Arlene Tan akan pergi buat laporan polis. Harap polis dapat selesaikan perkara ini semoga tiada benda yang buruk berlaku sekiranya beliau tidak bersalah... Rakan-rakan Islam dinasihatkan supaya bersabar di bulan yang mulia ini...

Sejauh mana kebenarnya kita serahkan kepada pihak berkuasa untuk membuat siasatan dengan lebih lanjut....

31 comments:

Anonymous said...

kalau betul dia yg buat kita sula je dia...

Anonymous said...

rasanya kenyataan hackers GaySec betul... takkanlah diaorg nk main dakwa, tuduh tanpa bukti.. apa2 betul juga kata bro.. kita tunggu pdrm buat siasatan.

Anonymous said...

si nor lahabau ni atheist @tidak percaya pada agama?
Kalau betul,aku tertanya tanya andai kata lahabau ni mati dia dikebumikan ikut upacara agama mana? Atau atheist ni ada upacara tersendiri? Ada sesiapa nak terangkan?

Sekadar nak tahu

Anonymous said...

Arlene dah buat police report menyatakan ini tuduhan palsu. Janganlah sampai Arlene dibunuh/ dicederakan orang gila pula

Anonymous said...

silap2 belum sempat SKMM buat siasatan, budak ni dah lari dulu...

Anonymous said...

Anon 10:34 AM sila keluarkan surat laporan police Arlene tersebut! kasi bukti maa!

Anonymous said...

lu langsi... lu mati....

Anonymous said...

SKMM perlu dipercepatkan proses penyiasatan agar tidak dimanipulasi oleh pihak-pihak tertentu!

leman decaprio said...

LAGI GAMBAR HAJJAH SHIT ALWUZARA KAT SINI DUDES... KLIK!!

Anonymous said...

anon 10:25

tak ada masalah

bangkai tak perlu dikebumi

cukup sekadar ditanam atau

bangkai dia dicampak je ke taman buaya di zoo melaka

Anonymous said...

jgn terjun bangunan udah la ye Makcik Shitt

leman decaprio said...

The Muslim's comments are so funny. Admit that you guise are muslims but commenting without using your brain wisely.

leman decaprio said...

muahahaa... setan mana menyamar jadik gua komen kat atas ni?? makcik hajjah sendirikah?? kah?? kah kah kahhh!

Anonymous said...

WHAT A HELLLLLL...

Anonymous said...

udah buat memang tak betul.. fitnah... sebab tu takut. kalo dia yakin betul.. ngapa x pertahankan apa yg dicakapkn tu... bodo punya org.. mati nanti teman kan si Ummu jamil... bodo.

Johan Marco said...

bukan penulis tu bapok ke

Anonymous said...

hahaha apa pulak nak salahkan penulis? pendedahan dibuat oleh Hackers GaySec! sengal betul korang...

klu tak betul takkan Hackers GaySec berani buat pertuduhan yg amat besar?

mesti ada bukti yg kukuh tu...

Anonymous said...

Arlene Tan is clearly not Hajjah Sitt Al-Wuzara.And FYI, Dia dah buat polis report. Mistaken identity lah gaysec.

Anonymous said...

Tahniah Bro Jinggo,Good sharing.hopefully sempena bulan ramadhan yg mulia Allah bg petunjuk kepada semua.

Anonymous said...

betul ka? anon 2:28 PM tolong share link Arlene Tan punya polis report klu ada?

Anonymous said...

https://www.facebook.com/topic.php?uid=22863906024&topic=9628&perpage=30&post_index=31&start=-1&post_id=68858&hash=ff92abd95587bbc59795b2575593440e#topic_top

bukak link ni. tgk ape komen dia. hahaha ko igt makcik hajjah sit al wuzara ada satu fb je ke? dia ada lebih 10 social network profile blogs, fb, tweet, dan dia amatur je, cuma smarter than common people. anyway, arlene tan still murtad tho. what would u say?

Anonymous said...

https://www.facebook.com/topic.php?uid=22863906024&topic=9628&perpage=30&post_index=31&start=-1&post_id=68858&hash=ff92abd95587bbc59795b2575593440e#topic_top

Anonymous said...

kalau keje dah menghina Nabi hina agama....biar pun muka comel, tapi org tu lebih hina dan keji daripada pelacur2 dan nyah2 di jln haji taib yang x hina Islam dan agama

Anonymous said...

fellow muslimin... watch your language. islam tak ajar kita guna bahasa macam ni

Anonymous said...

Korang sume hanya sk2 nak sula la rogol la bunuh la murtad la. xpernah pikir ke kalo korang dekat position mcm die difitnah ske2 je? Dah la sume ni dtg dr 1 sumber je. 1 sumber dah kire kompem mmg betol ke? bukti setakat post website, ambik gambar pastu caption kan sape2 pon boleh buat... Then dah la police report baru buat xkan die nk bg sume org tgk detail die. mstlah die concern sbb ramai yg x btol & buat tuduhan tanpa bukti yg logik

Anonymous said...

Kalau memang dah berani hina Islam - mesti setan tu ada bnyk akaun sosial.
Kalau aku jadi dia, bila dah kantoi:

Aku buat akaun baru,komen kt profile aku yg betul, kononya orang lain.

mampus la ko - alamat orang dah dapat, tunggu masa masuk berita

Anonymous said...

.

BACA KAITAN ARLENE TAN & BERSIH 2.0 DI SINI (KLIK!)

.

Anonymous said...

kenapa kes ni diam je??mane pihak yag bertanggungjawab buat siasatan? ta sabar menunggu Arlene Se"Tan" tu buat kenyataan media..

paloibinmulau said...

Skrg dah terbukti budak2 spm gaysec mengaku salah memfitnah arlene. jadi tengok berapa ramai melayu
mengaku islam yg akan minta maaf/ampun dgn arlene. korang ingat fitnah di internet tak perlu minta ampun ke? korang ingat subahat menyebar/memanjangkan fitnah fitnah gaysec korang terlepas dr mohon ampun kat arlene ke?

inilah penyakit ramai melayu ngaku islam. terima maklumat terus anggap benar. otak ada tak nak fikir.
islam sangat ke kalau kepala hotak begitu? kononnya mahu menjaga islam tp bila maklumat datang tak mahu
periksa samaada itu fitnah atau kebenaran. kalau fitnah begini kena kat keluarga sedara mara korang amacam? akhirnya islam yg mendapat malu. korang buat tak tahu je.

Anonymous said...

Gaysec nak cari kebenaran salah ke?Yang hajjah shit tu rahsiakan dirinya itulah puncanya.Kita nak Arlene Tan buat sidang akhbar menafikan dirinya hajjah shit,boleh?

Anonymous said...

wanita ini perlu d bimbing dan ada jawatankuasa yang membantu menerangkan hal-hal islam,,namun jika tiada berubah,,maka halal darahnya

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates