Monday, February 18, 2013

5 Video - Yassin Lancar Album AMK 'Reformasi' Untuk Tagih Undi PKR...


Tah apa-apa tah artis sekarang ni, bila dah tak laku join parti politik... Lagu terbaru Yassin bikin gua nak termuntah beb......

AMK hari ni melancarkan video klip lagu ‘Reformasi’ di ibu pejabat KEADILAN, nyanyian artis Yasin yang menjadi lagu rasmi kempen AMK di seluruh negara.

Menurut Timbalan Ketua Penerangan AMK, Rozan Azen Mat Rasip, Yasin telah secara rasminya dilantik sebagai Duta terbaru PKR bagi mempromosikan parti tersebut kepada anak muda.

“Yasin adalah duta rasmi kempen pilihan raya AMK. Beliau bersama AMK akan bergerak mengelilingi Malaysia dan turun ke setiap kawasan ditandingi calon AMK,” kata Rozan.

Beliau menjangka, selepas berita penyanyi Yasin sebagai ‘duta rasmi’ AMK dan ‘Dokumen Merah’ dilancarkan, undangan persembahan dan jemputan kempen program akan meningkat.

Pakatan Haram sekarang semakin terdesak terpaksa guna artis untuk pancing undi .... dasar low class!!!

Video URL: http://youtu.be/0Z5dh99_hxU

5 comments:

Anonymous said...

Kau apa hal.. yg nak muntah tu apasal? Yassin tak buat apa2 perkara menyalah, dia buat perkara yg baik. Sapa ckp artis yg menyokong PR dah tak laku. Kau tau tak penyanyi yg penyokong BN/UMNO tulah yg tak laku. Masuk BN/UMNO nak cari makan sebab dah tak ada peminat. Artis yg masuk PR tak gentar wlaupun tahu akan kena banned.

Anonymous said...

suara kebebasan kepala hotak kau lah Sin...bebas mcm mana yg kau nak???bebas main bontot ke apa?market lu dah x de lah Sin...wa dgar lu ni ada masaalah MENTAL betul ke?

Anonymous said...

Ada admin ckp dia bt SALAH ke mangkok anon 5.36? Porahh..ustaz2 PAS keluar, tak masuk UMNO pun ko org buat apa? Maki hamun? Kutuk? apa yg ko org tak buat? Sudah la, kena sikit nak tunjuk alim..puihh!!

Mmg yg tak laku masuk PR. Cube le tgk..hehehe no gelemer already yop. Tak yah banned pun sbb nak banned ape nye kalo tak sape nk ambik bt show..bt kat tmpt pas jer la..haha masuk filem kat youtube..jadi le..

exPAS said...

Bagus la..ULAMAK DIPECAT..ARTIS DI SANJUNG...tu lah dia perjuangan PRngok sekarang...

Anonymous said...

tak best langsung...lagu tak apa-apa...baik layan lagu anuar zain..perpisahan hehehheheheh

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates