Saturday, December 3, 2011

1 Sekitar Perhimpunan Agung Umno 2011 Hari Terakhir! #PAUMNO


Perhimpunan Agung Umno 2011 yang masuk hari terakhir hari ini, sebanyak 14 perwakilan membahaskan sebelum disusuli dengan sesi penggulungan oleh pimpinan Umno termasuk Presiden parti Datuk Seri Najib Tun Razak dan timbalannya Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Turut menggulung perbahasan ialah ketiga-tiga naib presiden parti iaitu Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein dan Datuk Seri Mohd Shafie Apdal.


Penggulungan juga membabitkan ketua ketiga-tiga sayap Umno iaitu Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil (Wanita), Khairy Jamaluddin (Pemuda) dan Datuk Rosnah Abdul Rashid Shirlin (Puteri).

Perhimpunan itu yang bermula Selasa lepas melabuhkan tirainya hari ini.





1 comments:

Anonymous said...

ape yg di pertahankan lagi oleh umno, lihat jer remaja melayu yg rosak kat kl tu, org islam ke tu? lebih 60 th mempertahankan islam, melayu dan negara, result nya ??????
rasuah, seks, dadah, bunuh,, zalim, kemiskinan, desakan hidup, klu betul umno tu sukses dlm memerintah, apasal semua ni berlaku, melayu sepatutnya control bidang profesional tanpa mengampu, bukan control shopping complek, setakat segelintir yg sukses tu nak dibanggakan tak payahlah, lebih 60 tahun umno, takkan segelintir jer

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates