Saturday, December 3, 2011

Lagi... Gambar Buat Orang Muda Mahu Tinggalkan Parti Pakatan Haram Jadah! #PAUMNO


SEORANG perwakilan Puteri mencuri tumpuan hadirin apabila melintasi sekumpulan perwakilan Pemuda semasa sesi perbahasan yang masuk hari kedua pada Perhimpunan Agung UMNO 2011 di Dewan Merdeka, PWTC. - Utusan/MOHD NAIM AZIZ

Slogan ‘BN Untuk Orang Muda’ adalah bukti pengiktirafan pucuk pimpinan parti kepada golongan muda dalam memastikan bahawa kelompok tersebut terbabit dalam pentadbiran dan memajukan negara.

Slogan ini jelas sekali gambarkan bukan saja peranan yang dimainkan oleh golongan muda tetapi juga sesuai dengan peratusan golongan generasi tersebut yang tentunya mempunyai kuasa dalam memilih kerajaan bagi mentadbir negara selepas pilihan raya akan datang.

Slogan ‘BN Pilihan Orang Muda’ telah dilancarkan untuk Pergerakan Pemuda dan Puteri UMNO Malaysia di depan lebih 4,000 orang perwakilan kedua-dua sayap itu yang mewakili setiap bahagian seluruh negara Ahad lalu oleh Datuk Seri Najib sendiri dalam majlis Amanat Presiden kepada pergerakan terbabit.

Pemuda PAS dan PKR ruang untuk anda bertaubat masih lagi terbuka...

4 comments:

Anonymous said...

SEDANGKAN NABI MUHAMMAD S.A.W YANG BEBAS DARI DOSA TU PUN BERTAUBAT SETIAP KALI LEPAS SOLAT....MEMOHON AMPUN DAN KEMAAFAN DARI ALLAH.
SO SKANG APA YANG MEMBUAT KAN PAS DAN PKR SAHAJA YANG HARUS BERTAUBAT??..KIRE ORANG@ UMNO LEBIH HEBAT DARI NABI??...BODOH MEMANG BODOH LA KO NIH...CITA PASAL TAUBAT...GAMBO KO PUN TUNJUK GADIS YANG TAK BERTUDUNG BERJALAN DIHAPADAN LAKI2 YANG BUKAN MUHRIN NYE...KIRE POMPUAN DALAM GAMBA TU TAK BERDOSA DAN TAK PERLU TAUBAT KERANA DIA ADLAH PUTERI UMNO??...TUTUP LA BLOG KO NIH....FAKTA DAN ARTIKEL KO SANAGAT2 LA BODOH DAN LEMAH...PTUIH!

Anonymous said...

aku kenai die ni...tade la muda sgt..dh dkt 40 tu umur die..tp ok la....

Anonymous said...

puak pas dan pkr dah mula jeles pulak bro??? persetankan!

Anonymous said...

ITU SAHAJALAH ORANG SEMACAM ANON 11.46 AM BOLEH FIKIRKAN. TAK HABIS-HABIS MENILAI ORANG. MACAM DIA DAH TAHU SIAPA YANG AKAN KENERAKA DAN KESYURGA. PEREPMPUAN BERTUDUNG SAHAJA YANG BAIK, SEDANGKAN MASALAH DENGAN BUDAYA BERTUDUNG SEKARANG IALAH MASALAH BERLAKUN. DALAM BERTUDUNG, BERZINA, DALAM BERTUDUNG MENIPU, TAK BAYAR HUTANG, DALAM BERTUDUNG TAK BERAMANAH, KAKI CILOK DALAM KERJA, DALAM BERTUDUNG MULUT CELUPAR, MINDA KELAS TAHAP RENDAH!. KALAU PEMIKIRAN SENDIRI SUDAH SEMPIT JANGANLAH NAK SIBOK MENILAI ORANG. ITU HAK ALLAH!